Våra tjänster

För att kunna hålla en hög servicegrad är vi både flexibla och systematiska och vi anstränger oss till det yttersta för att förstå och tillgodose våra kunders behov 

IMG_0213

Vi hanterar de runtomkring-uppgifter som bara måste fungera i företaget.

IMG_0064 - kopia

Legoarbete

Contage Företagssupport har många års erfarenhet av processer som innebär kontroll, sortering, bearbetning och montering.

IMG_0391

Tvätt

Vi är specialiserade på tvätt av industriemballage och vi rekonditionerar emballage åt såväl mindre företag som fordonsindustrin.

Samarbeta med oss

Contagemetoden – koll på läget från början till slut!

Grunden i vårt arbetssätt bygger på att noga stämma av tre hållpunkter i vårt uppdrag. Beskriva vad som ska göras, göra vad som bestämts och sedan följa upp hur det har gått. I vilken form och hur detaljerat vi rapporterar bestämmer vi tillsammans med dig som kund.

Oss kan ni lita på

En partner till industrin och andra verksamheter

Contage startade sin verksamhet 1999. Under dessa drygt 20 år har vi med framgång varit en partner till industrin och andra verksamheter. Vi har utvecklat långsiktiga och stabila samarbeten genom en hög tillgänglighet, korta och snabba beslutsvägar och att vi håller vad vi lovar. Dessutom med det självklara – en hög och stabil kvalitet i vårt arbete.

Kontakta oss