Om Contage

Oss kan ni lita på.

Contage startade sin verksamhet 1999. Under dessa drygt 20 år har vi med framgång varit en partner till industrin och andra verksamheter. Vi har utvecklat långsiktiga och stabila samarbeten genom en hög tillgänglighet, korta och snabba beslutsvägar och att vi håller vad vi lovar. Dessutom med det självklara – en hög och stabil kvalitet i vårt arbete.

 

För att kunna hålla en hög servicegrad är vi både flexibla och systematiska och vi anstränger oss till det yttersta för att förstå och tillgodose våra kunders behov och önskemål – både uttalade och outtalade. Och vi är noga med att dokumentera vad som skall göras – och vad som gjorts. Det skall vara tryggt och bekymmersfritt att samarbeta med oss.

 

Vi löser det!

Vår affärsidé

Ska man idag som företag kunna hänga med i utvecklingen – och tillgodose marknadens tuffare krav – krävs 100-procentig fokus på kärnverksamheten. Men det finns alltid ett flertal sidoverksamheter och rutinjobb som också behöver skötas effektivt. Arbetsuppgifter som inte sällan kommer stötvis och ibland även uppkommer akut.

 

Contage Företagssupport är en smidig och effektiv samarbetspartner som är specialiserad på att hjälp företag med akut, kortsiktiga och långsiktiga verksamheter eller platsbrister som uppkommer/finns på ett företag.

 

Verksamheter som vi idag hjälper företag med är:

  • Tvätt av olika typer av plastemballage
  • Lagring och distribution
  • Kontroller, sorteringar och omarbete av komponenter och produkter
  • Monteringar
  • Inventeringssupport
  • Posthantering

Exempel på kunder